Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Cronolin de sterkste in het Zwartewaterlandtoernooi.
zondag 07-01-2007

GENEMUIDEN – De 5e editie van het Zwartewaterlandtoernooi is gewonnen door het team van Cronolin, De voorronden van het zaalvoetbaltoernooi werden gespeeld op woensdag 27 december en donderdag 28  dedecember. Tijdens deze voorronden streden 31 enthousiaste teams, verdeeld over 8 poules, om zich te plaatsen voor de 2e ronde met 16 team’s. Vervolgens melden zich zaterdag 6 januari de 8 beste team’s in de finaleronde om uit te maken wie de winnaar wordt van het Zwartewaterlandtoernooi 2006-2007. De strijd om 3e en 4e plaats ging tussen

Bonthuis&Timmerman en Vadain die door laatstgenoemde werd gewonnen door strafschoppen. De spannende finale tussen Cronolin en de Pongels ging mooi tegen elkaar op en met een stand van 2-2 dacht men hier ook al aan strafschoppen maar 3 seconden voor tijd scoorde Cronolin de winnende treffer 2-3 en werd de verdiende winnaar van het zaalvoetbal toernooi. De organisatie heeft besloten dat de opbrengst van deze 5e editie naar de stichting wij en kanker gaat.(zie de website www.wijenkanker.nl)

PS.   plaats ook eens een reactie of een mening over het zaalvoetbaltoernooi.

Gepubliceerd op: zondag 07-01-2007 door willem. 948 keer gelezen..