Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:
Kampenaar met mes aangehouden
zondag 05-10-2014

KAMPEN - Een 17-jarige man uit Kampen is vrijdag aangehouden voor bezit van een verboden wapen. De Kampenaar stond onder de Stadsbrug en rende weg op het moment dat een surveillerende politieagent hem na een kort gesprek vroeg zijn broekzakken leeg te maken. De agent ging de man achterna en na een korte achtervolging kreeg hij hem te pakken in het centrum van de stad, omgeving IJsselkade.

(Advertentie)

Inbrekers snel aangehouden
vrijdag 03-10-2014

ZWARTSLUIS - De politie heeft vrijdagmiddag twee mannen aangehouden die een insluiping in Zwartsluis op hun kerfstok hadden. Ze gingen er daarna vandoor richting Meppel. De politie hield ze vervolgens op de A28 aan, meldt wijkagent Gerald Horst.

(Advertentie)

Staphorster negeert stopteken
vrijdag 03-10-2014

STAPHORST - Vrijdagmorgenvroeg is na een achtervolging het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige automobilist uit Staphorst. Hij probeerde zich komend van de Parallelweg op de Lindenlaan aan zijn controle te ontrekken. Hij negeerde een gegeven topteken, doofde zijn verlichting en reed met snelheden van 100 km/u. door diverse straten in de bebouwde kom waar maximaal 30 km/u. gereden mag worden.

ROUVEEN - Onverlaten hebben donderdag bij de carpoolplaats aan de Lichtmis een bedrijfsbusje opengebroken. Ze gingen er vandoor met gereedschap. De politie zoekt getuigen van deze inbraak. Die kunnen bellen met 0900-8844.

(Advertentie)

Man zakt door dak van schuur
donderdag 02-10-2014
foto: © Gerald Horst

KAMPERZEEDIJK - Aan de Kamperzeedijk is donderdagmiddag een 49-jarige man tijdens werkzaamheden door het dak van een stal gezakt. Hij was bezig met het plaatsen van zonnecollectoren. De man is met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde met de ambulance waarin ook de arts plaatsnam. Naar het ongeval was ook een traumahelicopter uitgevlogen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeval.

(Advertentie)

ZWOLLE - Bij gerichte verkeerscontrole op brom- / snorfietsbestuurders en fietsers in Zwolle heeft de politie woensdag ruim 70 bekeuringen uitgeschreven. Elf bestuurders reden op brom- snorfietsen met een te hoog vermogen. Zij zullen hun tweewieler opnieuw ter keuring moeten aanbieden bij de Rijksdienst Wegverkeer. Ze mogen niet meer op deze brom- of snorfietsen rijden. Voor één snorfietsbestuurder was het de derde keer dat hij werd bekeurd waarop zijn snorfiets inbeslaggenomen werd. Mogelijk volgt vernietiging daarvan.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Als het eerder op de dag donker wordt, neemt het aantal woninginbraken, overvallen en straatroven vaak toe. In de periode oktober tot maart zet de politie daarom extra hierop in. In heel Nederland gaat de politie plaatselijk meer surveilleren, preventieve acties houden, notoire inbrekers, overvallers en straatrovers extra in de gaten te houden en nóg meer energie te steken in het opsporen van daders.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 4 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0194 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login