Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.

Dames Van Dalfsen Ruutvoorn vissen weer achter het net
zondag 04-11-2007

De wedstrijd was er een waarbij beide ploegen niet voor elkaar onder deden

Door: Geerke Mateboer

GENEMUIDEN - Afgelopen zaterdag stonden SNVV en Van Dalfsen Ruutvoorn tegen over elkaar in sporthal de Overtoom. SNVV is een ploeg afkomstig uit het Friese Sint Nicolaasga. Voor de wedstrijd stonden ze met 8 punten op een tiende plek. Van Dalfsen Ruutvoorn stond vijfde, maar had slechts twee punten meer uit vier wedstrijden. Veel zegt een plek op de ranglijst dus nog niet. Van Dalfsen Ruutvoorn begon het seizoen goed, met twee overwinningen, de laatste twee wedstrijden is het spel echter wat onzeker en worden er fouten gemaakt. Met nog een speelster op huwlijksreis was het aantal inzetbare

speelsters gezakt naar een dramatisch aantal van vijf! Met twee speelsters uit Dames 2, Judith van Dijk en Henriette Bruintjes kon toch een zestal in het veld gezet worden en was er een reservespeelster daar waar nodig.
De wedstrijd was er een waarbij beide ploegen niet voor elkaar onder deden. Alleen de tweede set was daarop een uitzondering. Dit was de enige set die van Dalfsen Ruutvoorn, vooral door sterk serveren, wist te winnen met 25-13. Erg overtuigend, maar de andere sets visten de dames keer op keer net achter het net. De eerste set verliep eigenlijk best goed, met steeds een kleine voorsprong van enkele punten. Toch wist SNVV het beter af te maken op het eind en won deze set met 25-23.
De derde set ging ook zeer gelijk op, Ruutvoorn stond zelfs op setpoint, maar weer was het SNVV die de klappen uitdeelde en ook deze set besliste met 26-24. De vierde set moest gewonnen worden wilden de dames er nog een vijfsetter uitslepen. Weer mocht alle inzet niet baten, op het eind leek Van Dalfsen Ruutvoorn zelfs wat verkrampt te spelen. Set-ups kwamen niet aan en speelsters maakten niet af. Zo kon SNVV met een 3-1 zege vertrekken. En met de nederlaag voor Van Dalfsen Ruutvoorn staan ze nu op een 7e plaats met 11 punten. Aankomende vrijdag spelen de dames tegen CSV in Zwolle.
Gepubliceerd op: zondag 04-11-2007 door willem. 1056 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.