Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Heren Van Dalfsen probleemloos langs L.V.C.
maandag 29-10-2007
Na de niet zo geweldige prestatie tegen VC Joure 2 weken geleden was het afwachten hoe de heren de draad zouden oppakken tegen het op de 6e plaats bivakkerende L.V.C. uit Lemmer. Het werd een wisselvallig potje met de nodige fouten over en weer. Van Dalfsen begon niet al te geconcentreerd aan de wedstrijd en dat had tot gevolg dat L.V.C. redelijk bij kon blijven en het presteerde om zelfs 20 punten te halen. In de volgende sets werd het verschil steeds een beetje groter, L.V.C. kon niet echt ee vuist maken en een flink deel van de punten van l.v.c. was te wijten aan fouten van Ruutvoorn. Zo werden de tweede en derde set beslist met respectievelijk 25-19 en 25-18, zodat de heren redelijk comfortabel aan de laatste set konden beginnen. Voor L.V.C.

was het hoogst haalbare nog de winst van de laatste set maar ook niet meer dan dat. Daar speelden de gasten ook naar en voor iedereen er erg in had stond de eindstand van 25-15 op het scorebord. Van Dalfsen Ruutvoorn pakt met deze overwinning weer de (met Meppel AZ gedeelde) koppositie. Komende zaterdag spelen de heren weer thuis, de tegenstander is dan P.Z.H.