Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> regio
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Theaterwandeltocht Klooster groeit door
zaterdag 04-10-2014

SINT JANSKLOOSTER - De vierde Theaterwandeltocht rond Sint Jansklooster is dit jaar weer groter van opzet. Bijna alle corsogroepen doen dit jaar mee, er is straatzangtheater van Sjeu en de kinderen van de Eben Haëzerschool uit Kadoelen presenteren een heus proppencorso. Buiten dat belooft de organiserende Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster de nodige verrassingen op zaterdag 18 oktober.

Sint Jansklooster is een echt wandeldorp. Wie ’s avonds over de wegen rond het dorp rijdt, komt altijd wandelaars tegen. Dat was de begingedachte van de Theaterwandeltocht. De afgelopen editie trok steeds meer deelnemers en ook was er steeds meer ‘theater’ te zien. Daardoor heeft Sint Jansklooster er naast de Kloostermarkt en het Bloemencorso een bijzonder evenement bij. De organisatie verwacht dit jaar meer dan vijfhonderd mensen aan de start.

Ook dit keer wandelen deelnemers weer ongeveer vijf kilometer rond Sint Jansklooster. Onderweg komen ze op verrassende locaties de theatergezelschappen tegen. Die voeren bijzondere acts op. Leuk voor jong en oud bovendien. Kinderen ontmoeten bijvoorbeeld een clown met een grabbeltonjurk en natuurlijk ook Doortje Dahlia. En het proppencorso levert ongetwijfeld mooie beelden op. Op de school is dit corso al jarenlang een traditie, nu komen ze er ook mee naar buiten.

Wandelaars kunnen op 18 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur vertrekken vanaf het Dorpshuis in Sint Jansklooster. Ze moeten er rekening mee houden dat een deel van de tocht over onverharde paden en door weilanden gaat. Onderweg is er koffie en thee en na afloop staat in het Dorpshuis soep klaar. Inschrijven kan via ac@corsoklooster.nl.

Gepubliceerd op: zaterdag 04-10-2014 door Erik Driessen. 386 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 5 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0144 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login