Dat rookworst maken een echt slagersambacht is, heeft Keurslager Van de Weg bewezen. Zijn rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers met goud bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslager van de Weg van hoge kwaliteit is.
Keurslager Martinus van de Weg is bijzonder trots op deze bekroning: ‘Om kwaliteit te garanderen, laten we onze rookworsten door een onafhankelijke jury keuren. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten’, aldus de ondernemer. De keurmeesters hebben onder andere gekeken hoe de rookworst gevuld is en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is. De rookworst van Keurslager van de Weg heeft de perfecte rookworstsmaak en bite en is daarom ‘goud’ waard. Een perfecte ambachtelijke Keurslager rookworst!
Opening rookworstseizoen Keurslager van de Weg opent op 29 september officieel het rookworstseizoen. Van 29 september t/m 4 oktober kunnen klanten de rookworst in de winkel proeven en profiteren van een scherpe aanbieding; de 2e rookworst gratis! Op deze manier kan iedereen zelf ontdekken waarom de ambachtelijke rookworst van de vakman zo ontzettend lekker is en met recht met goud is bekroond. Er is een folder verspreid met meer lekkere aanbiedingen, kijk ook op de facebookpagina van Slagerij van de Weg Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.
|
|