Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Van Ingen sponsort nieuw biljarttoernooi
zaterdag 12-07-2014
foto: © Eigen foto

GENEMUIDEN - Door het organiseren van een groots opgezet biljarttoernooi met een bijzonder aantrekkelijk prijzenpakket gaan biljartvereniging  HZW en Gilde Slager Evert van Ingen gezamenlijk hun naam en activiteiten promoten in Zwartewaterland. Alle leden van de biljartverenigingen in Genemuiden, Hasselt,  Kamperzeedijk en Zwartsluis ontvangen binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan het biljartevenement dat eind oktober op de agenda staat van HZW.

Alle te spelen partijen worden afgewerkt in het verenigingsgebouw van HZW in Genemuiden. Ook nieuwe leden die zich voor 1 september a.s. aanmelden bij  één van de biljartverenigingen in Zwartewaterland kunnen deelnemen aan het toernooi. Gert Tuinman van HZW: “Het Zwartewaterland Biljartkampioenschap dat ieder jaar wordt georganiseerd is een schot in de roos gebleken. Alle deelnemers uit Zwartewaterland zijn er bijzonder enthousiast en dat smaakt dus naar…. meer!

Onze fraaie en ruime biljartaccommodatie met 4 wedstrijdbiljarts biedt de mogelijkheid om op jaarbasis meer toernooien te organiseren.  HZW wil de biljartsport in Zwartewaterland nog meer onder de aandacht brengen en heeft daarvoor in Gildeslager Evert van Ingen die een bekende naam geniet een prima partner gevonden”.

Evert van Ingen reageert enthousiast: “Ons bedrijf is in de Langestraat in het centrum van Genemuiden gevestigd. Centraal in Zwartewaterland dus ook heel gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Hasselt en Zwartsluis. Met de levering van uitsluitend kwaliteitsproducten en een uitgebreid aanbod van een groot aantal bijzonder smakelijke specialiteiten  hebben wij in Zwartewaterland inmiddels al een bekende naam opgebouwd. Biljartvereniging HZW timmert veel aan de weg in Zwartewaterland en om mijn bedrijf nog meer te promoten lijkt mij samenwerking met HZW dan ook een heel goed plan.”

Gepubliceerd op: zaterdag 12-07-2014 door Erik Driessen. 1240 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 6 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0152 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login