Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> kerknieuws
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:
Familiedag Gereformeerde Kerk
vrijdag 21-08-2009
”Zorg dat je erbij bent!”

zorg_dat_je_erbij_bent

GENEMUIDEN – Na maanden van voorbereidingen gaat het zaterdag 22 augustus gebeuren bij de Gereformeerde Kerk. Een grootse familiedag met als thema ”Zorg dat je erbij bent!”
Doel van de familiedag is de gemeente dichter bij elkaar te brengen. De gemeente van Jezus Christus bestaat uit vele delen, zoals een puzzel uit vele stukjes bestaat een familie uit

(Advertentie)

Ds. Hulsman 25 jaar predikant
woensdag 12-08-2009
10 jaar in Genemuiden

hulsman_100GENEMUIDEN – Ds. W. G. Hulsman, predikant van de hervormde gemeente van Genemuiden, herdenkt vandaag zijn 25-jarig ambtsjubileum. Wim Hulsman werd op 8 november 1956 geboren in Zeist. Hij deed zijn theologiestudie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Kandidaat Hulsman werd op 12 augustus 1984 bevestigd tot predikant van de hervormde gemeente van Tiendeveen-Nieuw-Balinge.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Kandidaat G. Bredeweg heeft bedankt voor het beroep wat op hem werd uitgebracht door de Gereformeerde Gemeente Genemuiden.

GENEMUIDEN - Kand. G. Bredeweg uit Rijssen heeft een beroep ontvangen van de Gereformeerde Gemeente te Genemuiden. De gemeente met ruim 2200 leden is sinds nov 2007 vacant sinds het vertrek van ds. E. Hakvoort naar s'Gravenpolder. Kand. G. Bredeweg is 42 jaar, gehuwd en sinds maandag 29 juni 2009 beroepbaar gesteld.

(Advertentie)

logo_de_bron_2_kleur_200STAPHORST - Op zondag 17 mei wordt er feestelijk teruggeblikt op de afgelopen themadiensten in de Gereformeerde Kerk “De Bron” in Staphorst. In de themadiensten hebben de bezoekers kunnen leren leven uit de Bron. Er is verteld over de 3 B´s, het lijntje van boven, naar binnen en naar buiten. Dit komt ook terug in het Mission statement van de Gereformeerde kerk “De Bron”.

Als we zijn aangesloten op onze krachtbron die Jezus heet kunnen we iets van Gods liefde doorstralen of reflecteren de wereld in. Op deze manier kunnen we in onze eigen kleine kring proberen een getuige te zijn. Want de enige Bijbel die een niet christen leest is een christen. Dit is in het kort het belangrijkste uit de afgelopen themadiensten.

(Advertentie)

Interview met Ds. Heemskerk, predikant van de Hersteld Hervormde gemeente van Genemuiden

 Interview met Ds. Heemskerk, predikant van de Hersteld Hervormde gemeente van Genemuiden

(Door Pieter Beens)

GENEMUIDEN - Maartensdijk, Ouddorp, Nieuwleusen, Garderen, Opheusden, Genemuiden: gemeenten die, uitgezonderd het gegeven dat ze allemaal op de 'Biblebelt' liggen, op het eerste gezicht  weinig gemeenschappelijks hebben. Voor ds. Heemskerk ligt dat echter anders: in de eerste vijf gemeenten was hij predikant van de Nederlands Hervormde Kerk, na de scheuring van 2004 diende hij er de Hersteld Hervormd Kerk, waarvan hij ook preses is. Afgelopen zaterdag werd hij bevestigd in de Hersteld Hervormde gemeente van Genemuiden. "Alle zes gemeenten kenmerken zich door trouw in de kerkgang en begeren een prediking naar Schrift en Belijdenis."

(Advertentie)

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 4 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0222 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login