Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:kunst en kultuur
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:
Psalmzangavond Hasselt
maandag 27-01-2014

 pzalmzangavond1_500

(Advertentie)

Muziek van Genemuider bodem
zondag 19-01-2014
Geslaagde avond met muziek uut Gaellemuun.
Anders dan Normaal van Genemuider bodem
foto: Anders dan Normaal van Genemuider bodem © Jannes vd Berg

GENEMUIDEN -Een keur van Genemuider artiesten trad op in d'Overtoom afgelopen zaterdagavond. De goed gevulde zaal genoot van Frank en Vrij, Juust, Anders dan Normaal en Herbert en band. Voor iedere wat wils op deze avond met muziek van Genemuider bodem.

Update: Foto's en video


Foto's van de Genemuider muziek avond in d'Overtoom door Jannes vd Berg >>

Video deel 1 en video deel 2 door Pieter Polman

(Advertentie)

Boliviagangers verkopen voor het goede doel
Sieraden te koop. Opbrengst voor het weeshuis in Bolivia
foto: Sieraden te koop. Opbrengst voor het weeshuis in Bolivia © Pieter Polman

GENEMUIDEN - Zaterdagmorgen 18 januari was de groep bolivia eperanza van 10.00 – 12.30 uur met groep boliviagangers in de winkel van ‘t Olde Staduus. U kon bij ons terecht voor een fles witte wijn en/of rosé en er waren sieraden te kopen. De opbrengst is voor het weeshuis in Bolivia, Geïnteresseerden voor de sieraden kunnen nog terecht op www.facebook.com/evitasieraden?fref=ts voor leuke ringen kettingen enz

foto: © Zangroep Frank en Vrij

Dinsdagavond 14 januari heeft zanggroep Frank en Vrij uit Genemuiden weer een avond verzorgd in verzorgingstehuis De Klaarbeek in Epe.

Het was weer een avondvullend programma met meezingers, oude en nieuwe nummers, die pas zijn ingestudeerd.

De bewoners vonden het geweldig.

A.s. zaterdag 18 januari verleend Frank en Vrij zijn medewerking aan Muziek van Genemuider Bodem in de Overtoom in Genemuiden. 19.30 begint er een avond vol Gællemuniger muziek. Komt allen.

(Advertentie)

Opening winkel.
zondag 12-01-2014
De winkel in ‘t Olde Staduus is al vanaf 30 november 2013 geopend.

sceg3150x150_150GENEMUIDEN - Zaterdag 11 januari werd er aan deze opening een officieel tintje gegeven en een leuk feestje gebouwd.

Om elf uur kwam d’Hakkapel met steunzolen de opening inblazen. Iedereen werd welkom geheten. Er was veel dank voor de sponsoren die de winkel in ‘t Olde Staduus mogelijk hebben gemaakt:

Elly Felix met de VVV stelling, een kassa van Vivaldi, winkelstellingen van de LandstedeWereldwinkels, een stoepbord van Prestige, geluid van Harm Post en gelden van het bedrijfsleven, gemeente Zwartewaterland, Provisoorfonds en het Coöperatiefonds van de Rabobank toen nog Genemuiden. Alle producten zijn duidelijk aangegeven: u kunt iets kopen van Philadephia, een dagactiviteitencentrum in Zwolle, streekproducten, van het tapijtmuseum, oudheidkamer, een boek van het stoomgemaal en andere boeken uit de regio, Philadelphia kaarsen en Floris kaarten.

(Advertentie)

Plaatsgenoot Willem van de Haar verteld over indrukwekkende reizen

sceg3150x150_150GENEMUIDEN - Je zult het maar vergeten om maandagavond 20 januari om 19.30 uur naar de Meente te gaan. Daarom wil Sceg u nog een keer herinneren aan deze bijzondere avond.

Onze plaatsgenoot Willem van der Haar heeft heel wat ontwikkelingswerk verricht. Ontwikkelingswerk verricht in Tanjung Balai, Sumatra, Indonesië (tsunami); Yokjakarta, Java, Indonesië (aardbeving); Quezon City, Luzon, Filipijnen (tyfoon/marketing); Yekaterinburg, Siberië, Rusland (marketing); Port Elisabeth, Zuid Afrika (marketing); Gaborone, Botswana (marketing); Port au Prince, Haïti (aardbeving); en Chiang Mai, San Sai Noi, Thailand (marketing). Hij werd al 21 keer uitgezonden en dat is niet niks. Daarover komt hij ons met een power Point presentatie vertellen over al zijn bijzondere belevenissen en diverse indrukwekkende beelden laten zien van de lokale omstandigheden in genoemde landen.

(Advertentie)

Voor de derde maal word de cursus gegeven

GENEMUIDEN - sceg3150x150_150Op woensdag 15 januari gaat de iPad cursus van start, Hebt u ook een Apple iPad tablett en hier nog veel meer uit wil halen. En ook er gewoon lekker mee wilt werken en de vele mogelijkheden ontdekken, dan is dit uw kans.

In vijf lessen van ca 2 uur leert u met dit prachtige apparaat te werken en recreeeren maar vooral veel ontdekken.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 5 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0283 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login