Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> cultuur
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Van Beukenstein hoofdact RockEvening
zaterdag 15-03-2014

GENEMUIDEN - Alle ingrediënten om op 15 maart de 7e Rock Evening tot een succes te maken zijn aanwezig. Headliner is Van Beukenstein. De theaterzaal van de Overtoom wordt deze avond weer omgetoverd tot een rocktempel. De formule van het pop-evenement van Zwartewaterland blijkt al jaren aan te slaan bij een breed publiek. De reserveringen lopen nu al binnen bij de organisatie.

Het voorprogramma wordt net als andere jaren  gegund aan een regionale band. Dit keer is dat Coolhand Luke uit Hasselt en omgeving. Deze jonge band heeft als inspiratiebronnen bands als Led Zeppelin, AC/DC, Black Keys en Wolfmother. Daarnaast speelt de band ook  eigen nummers. Hoofdact is Van Beukenstein uit Leiden. Vier jaar geleden zette deze band de podiumzaal van de Overtoom ook al op de kop met classic rock uit de jaren 70, 80 en 90.  Op verzoek van veel bezoekers  komen ze nog een keer langs op de Rock Evening. Gitarist Michel Abspoel weet zich het concert nog goed te herinneren en ziet uit naar het optreden  op 15 maart.

Zeker nu de zaal van de Overtoom is op akoestisch gebied is aangepast komt de muziek van de muzikanten van Van Beukenstein nog beter tot hun recht. Alle grote classic rock hits van bands als Deep Purple, Uriah Heep, The Who, Kansas etc passeren de revue. De band rond zanger Cees Bergman verstaat de kunst van het ten gehore brengen van songs uit 1 van de meest memorabele stromingen uit de popmuziek als geen ander.

De Rock Evening wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren de het evenement een warm hart toedragen. Het voorprogramma begint om 21.15 uur.  Reserveren kan via www.rockevening.nl. De entree bedraagt 10 euro. Voor verdere info zie www.vanbeukenstein.nl,www.coolhandluke.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 21-02-2014 door Erik Driessen. 1387 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 5 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0176 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login