Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Zwartewaterlandtoernooi trapt af!
dinsdag 30-09-2014

GENEMUIDEN - De voetbalcompetities zijn allemaal alweer in volle gang. De eerste overwinningen of nederlagen vallen te noteren. Het weer werkt voorlopig nog prima mee op deze voetbal zaterdagen. Weinigen zullen hierdoor nog maar denken aan de winterperiode die ook dit jaar ongetwijfeld weer aan zal breken. Dit is de periode om dan heerlijk met zijn allen de veldvoetbalschoenen in te ruilen voor de zaalvoetbalschoenen. Ook dit jaar biedt de stichting zwartewaterland zaalvoetbaltoernooi deze mogelijkheid. Het prestigieuze zaalvoetbaltoernooi zal traditiegetrouw plaatsvinden in de laatste weken van 2014.

Om het toernooi weer in goede banen te geleiden, is er reeds afgetrapt met de voorbereidingen. Het toernooi kent dit jaar de volgende speeldagen. Op 22 en 23 december zullen de voorronde's plaatsvinden. De tussenronde zal worden gespeeld op 27 december en tenslotte zal de grote finaledag plaatsvinden op 30 december. Plaats van handeling is als vanouds d' Overtoom in Genemuiden.

Maar wat is een toernooi zonder deelnemers? Wij zijn daarom weer op zoek naar jullie! Alleen met jullie inzet en deelname  kan dit toernooi slagen. De uitnodigingen zijn reeds verstuurd en we rekenen dan ook op jullie deelname. De eerste aanmelding is reeds binnen. VeBe floorcoverings, de trotse winnaar van 2013,  heeft die eer of is het de gretigheid om maar zeker te zijn van deelname aan dit toernooi? Wil je dit team uitdagen en heb je geen uitnodiging gehad dan kun je je als nieuw team altijd aanmelden op zwtoernooi@gmail.com! Denk wel even aan de inschrijvingstermijn. Deze sluit eind oktober.

Zoals u gewend bent is het niet alleen voetbal wat de klok slaat. Ook dit jaar proberen we weer met behulp van onze sponsoren en jullie als teams enkele maatschappelijke doelen te ondersteunen. Dit jaar is er gekozen voor 2 goede doelen. Te weten, kinderboerderij de Taghof en stichting Akkerweide.

Kortom alle reden om er met zijn allen weer een mooi toernooi van te maken! Mochten er nog vragen zijn dan kunt u kijken op www.zwartewaterlandtoernooi.nl of melden op bovenstaand email adres! Wij rekenen op jullie! Dan maken we er met zijn allen weer een schitterend toernooi van.

Gepubliceerd op: dinsdag 30-09-2014 door Erik Driessen. 659 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 6 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0147 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login