Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> actueel
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Toneelgroep brengt opa in de kreukels
zaterdag 01-11-2014

GENEMUIDEN - Toneelgroep Genemuiden voert op 1, 7 en 8 november het oorspronkelijk Duitse stuk ‘Opa in de kreukels’ van Bernd Gombold op. “Een geweldig leuk stuk waarin werkelijk alles op de hak wordt genomen”, zegt regisseur Stef Verhoek. Een waardig opvolger van de jubileumvoorstellingen die afgelopen jaar voor een volle d’ Overtoom zorgden.

Ondanks dat succes heeft Toneelgroep Genemuiden geen fijn jaar achter de rug. In korte tijd overleden Willem Timmerman en Harm Eenkhoorn, mannen die al lang bij de vereniging zijn betrokken. Slecht nieuws dat er inhakte bij de leden van de Toneelgroep. Desondanks is er opnieuw de ambitie om d’ Overtoom op zijn grondvesten te doen schudden van het lachen.

Dat gaat gebeuren met een misschien wel jonger team dan ooit. “Wij hebben met Herman Aarnoudse (20) en Maaike Bolsius (23) twee nieuwe spelers. Dat konden wel eens de verrassingen van dit jaar worden. Maaike heeft veel toneelervaring in Kampen en de Noordoostpolder en krijgt bij ons een mooie rol. Herman heeft een rol gekregen die hij erg goed neerzet”, vertelt Verhoek.

‘Opa in de kreukels’ speelt op twee boerderijen. Een zoon en met name zijn vrouw azen op de boerderij van opa en oma. Ze schromen niet om oma te vertellen dat opa na een motorongeluk zwaar gewond in het ziekenhuis ligt en dat ze beter kleiner kan wonen. Als opa later gewoon kerngezond terugkeert, is het bejaarde stel te weten gekomen over diverse familieleden. Voer genoeg voor kolderieke voorvallen.

Vrouwelijke spelers van dit jaar zijn Gerry Lassche, Geranda van de Berg, Wilma Visscher, Marjolein Burgmeijer en Maaike Bolsius. Andre Wagteveld, Gerrit Speksnijder, Egbert Beens en Herman Aarnoudse nemen de mannelijke rollen voor hun rekening.

Gepubliceerd op: zaterdag 16-08-2014 door Erik Driessen. 861 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 5 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0498 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login