Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:algemeen
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:
Nieuwe tenues voor Sportclub B2
zondag 05-10-2014
foto: © Helmich Lubberts

GENEMUIDEN - SC Genemuiden B2 is een mooi nieuw tenue aangeboden door de sponsoren: KK Heutink en Van Dijk Heftrucks. Mede dank zij deze sponsoren lopen de jongens van SC Genemuiden B2 er weer perfect bij. 

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Op donderdag 2 oktober tot en met zaterdag 4 oktober vond in het Hippisch Centrum Zwartewaterruiters het concours ‘Indoor Dressuur Genemuiden’ plaats. De Zwartewaterruiters presteerden thuis goed, wat leidde tot prijzen voor Dian Kisteman, Linda de Bruin, Janine Flier-Breman en Jenine Altena. Briëtt Breman scoorde goed in Steenwijk op een pony-concours.

(Advertentie)

Eenkhoorn zesde in het veld
zondag 05-10-2014

GENEMUIDEN - Pascal Eenkhoorn is het veldrijdseizoen begonnen met een zesde plaats in Gieten. Hij is blij met dat resultaat, maar concludeert ook dat er nog veel te doen is. Vorige week reed de Genemuidenaar nog het WK Junioren op de weg. In Spanje behaalde hij een 22e plaats, waarmee hij zijn eerste jaar bij de junioren keurig afrondde. Nu wacht weer de modder en de kou van de cyclo cross.

GENEMUIDEN - De chouffies van Red Garnaal, Dickie Rick en Grote Bril Chouffe hebben het lastig in de reserve 1e klasse. Op de complete offday van vorige week tegen Meppel na word de ploeg nergens weg gespeeld maar veelvuldig lijken de longen van de meeste kabouters het na 70 minuten te begeven, raar is het dus ook niet dat het meeste verlies in de laatste minuten word geleden. Zo ook afgelopen zaterdag waar de ploeg op bezoek ging in Emmeloord bij Flevo Boys 3.

(Advertentie)

foto: © John Poot

LELYSTAD - De waterpoloërs van DEK verloor vanavond de eerste uitwedstrijd spelen tegen de Houtrib 3 uit Lelystad. DEK begon erg onzorgvuldig de eerste twee partjes, wat door de Houtrib gelijk werd afgestraft. Er werd onderling weinig gecommuniceerd, en het leek wel of men niet meer wist hoe men moest gaan spelen. Na twee partjes gespeeld te hebben stonden ze dan ook met 4-0 achter. Het derde en vierde partje ging het wel beter, men zag elkaar beter en er werd ook een paar doelpunten gescoord. Maar de tegenstander scoorde ook nog een paar keer. Zodat de waterpoloërs zonder punten weer naar Genemuiden konden terug rijden. De eindstand werd 8-4 in het voordeel van de Houtrib.

 

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Dames 1 van Ruutvoorn verloor zaterdag met 3-2 bij Swette Switters. In het Friese Schaernegoutum wonnen de Genemuider dames de eerste set nog eenvoudig met 13-25. Na een nipt verlies in de tweede set 25-23, won Ruutvoorn de derde set met diezelfde cijfers. Met 25-18 en 15-13 verloren de dames uiteindelijk toch zeer nipt in een vijfsetter.

(Advertentie)

GENEMUIDEN - Sportclub verloor zaterdag een knotsgek duel van Scheveningen. Sijmon Eenkhoorn blikt terug met doelman Albert Flier. Opname en montage: Sportclub TV

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 4 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0208 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login