Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> Nieuws:kunst en kultuur
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:
Oranjeconcert met Stereo in de Grote Kerk
maandag 26-04-2010

100423_oranjeconcert-1_500

(Advertentie)

Zaterdag 1 mei: Luiemotte
maandag 26-04-2010

blauwe_boek0022_500
Foto: Luiemotte uit 1979 © Henk Last

GENEMUIDENZaterdag 1 mei is het weer zover: Luiemotte! Volgens de traditie wordt dit feest gevierd op de eerste dag van mei. Al sinds mensenheugenis is het de gewoonte, dat dan in de vroege ochtend de luiemottes door de straten van Genemuiden trekken. Met hun gebel en gezang wekken zij de langslapers en roepen hen op uit bed te komen. Ook dit jaar zal de St. Vrienden van Oud Genemuiden deze traditionele voorjaarsviering weer organiseren.

(Advertentie)

opbrengst CD verkoop voor verzorgings- en evangelisatiewerk

gospel_genemuiden_500

GENEMUIDEN - Stichting Gospelevenementen Genemuiden heeft de bekende Country Trail Band  weten vast te leggen voor een optreden op zaterdagavond 1 mei in de tent op het havenplein in Genemuiden. De country Trail Band is ontstaan in 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende bands op het gebied van christelijke country in Europa.

Frits de Zwerverprijzen 2010
zaterdag 24-04-2010
De tweede prijs naar Geranne van Dijk met het opstel Tegenstellingen

10-04-23fdzprijs02_500
Foto: Burgemeester Meulman reikt aan Geranne van Dijk de prijs uit © Fotowvd en RTV Hardenberg

HARDENBERG - Burgemeester Meulman reikte vrijdagmiddag de prijzen uit aan de winnaars van de 10e editie van de Frits de Zwerverprijsvraag. Ook auteur Jan Terlouw was bij deze feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Hardenberg aanwezig. Het programma werd muzikaal opgeluisterd door muziekvereniging Jubal uit Dedemsvaart.

(Advertentie)

Oranje onder de Peperbus
donderdag 22-04-2010
thema “Wilt heden nu treden”

meindert_de_jong_500
Foto: Organist Meindert de Jong

ZWOLLE - De laatste “Zingen onder de Peperbus” van dit seizoen, op zondag 25 april zal in het teken staan van koninginnedag en bevrijdingsdag, kortom ons oranjegevoel.  Er zijn voor deze middag liederen in die sfeer uitgekozen en ds. Hans van Ark zal een meditatie houden met als thema “Wilt heden nu treden”

(Advertentie)

Kom beslist even kijken!
Werk van Arti Keijzer uit Zwartsluis
foto: Werk van Arti Keijzer uit Zwartsluis

GENEMUIDEN - Zaterdag 24 april is er wederom een open dag expositie te bewonderen in Kunst Centrum de Rank in Genemuiden, aan de Burgemeester ten Veldestraat 42.  Er is werk te zien van Jan Blom. Zijn smeedwerk is bijzonder en ambachtelijk werk. Van kaarskandelaar tot reliëf sculptuur. Ook is er werk te bewonderen van kunstenaar Luite Duursma.

(Advertentie)

Concert fluit-harp Duo Puur
vrijdag 09-04-2010

duo_puur-3_500

ZWOLLE - Het fluit-harp duo Puur geeft vrijdag 16 april een concert in de Gehoorzaal van de Muzerie (Goudsteeg 19) in Zwolle. De aanvang is om 19.30 uur. De entree is gratis.
Het professionele duo bestaat uit fluitiste Petra van den Dolder-Heida en harpiste Annegreet Rouw. Van 8 tot 22 juli gaan zij naar Curaçao om diverse concerten te geven.Deze concerten worden gegeven bij verschillende zorginstellingen en vrijwilligersinstanties waar o.a. zorg verleend wordt aan verstandelijk gehandicapten, psychiatrische cliënten, ouderen,

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 6 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0244 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login