Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> cultuur
dinsdag 14 oktober 2014
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Programma 'Open tuinen voor Chamis' bekend
zaterdag 13-06-2009
14 tuinen te bewonderen

open_tuinen_voor_chamis_500Genemuiden - Zaterdag 20 juni is er in het kader van de actie
"School voor Chamis" een open tuinendag waar 14 deelnemers hun tuinen open stellen voor het publiek. In de afgelopen jaren hebben deze open tuinen dagen in het kader van de 2e/3e wereldprojecten leuke opbrengsten gekend en ook deze dag kunnen de bezoekers hun steentje bijdragen met een vrijwillige bijdrage.
Op allerlei adressen in Genemuiden kunt u kennis maken met speciale tuinen, zoals een Proeftuin, een Theetuin, een Schilderijentuin enz. Een tiental tuineigenaren doet mee

Voor de kinderen is er een fotospeurtocht. In elke tuin is een foto verstopt. Verzamel bij elk adres de naam van de bloem die op de foto staat. Schrijf ze bij het adres in je programmaboekje. Dit boekje kun je ophalen en ook weer inleveren op het informatiepunt op Hoofdspoor 24. Wanneer je alle goede namen hebt ingevuld krijg je een leuk prijsje!

In het programma vindt u alle adressen met een korte omschrijving. De deelnemers worden met een nummer aangegeven op de stadskaart. U kunt zelf uw route bepalen. Alle tuinen zijn te herkennen aan de vlag die uithangt en aan het bordje ‘open tuin welkom’. Wij wensen u veel tuinkijkplezier.

Het programma met de deelnemende tuinen en route is als PDF bestand Klik hier om te downloaden..
te downloaden.

Voor meer informatie over het project "School voor Chamis" klik HIER.

 

om hun tuinen op een bijzondere manier aan te kleden en open te stellen voor bezoekers. De entree is vrij voor alle tuinen. Wel is er de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage in de daarvoor bestemde bus te doen. Deze staat in elke tuin.

Gepubliceerd op: zaterdag 13-06-2009 door Reint Winters. 1975 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.


(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 7 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0218 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login