Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
13e Jaargang... Update:

(Advertentie)

Chouffies beginnen teleurstellend aan seizoen
maandag 29-09-2014

GENEMUIDEN - Dat het niet altijd hosanna is in het hedendaagse voetbal blijkt wel weer. Afgelopen zaterdag mochten de Chouffies in een soort 6 punten wedstrijd aantreden tegen FC Meppel 2, eveneens een ploeg wat nog geen wedstrijd in winst had omgezet in de reserve 1e klasse A. De Chouffies speelden thuis dus had Red Garnaal zijn gladiatoren de favorieten rol toebedeeld, echter totaal onterecht zo zou blijken na 90 of zelfs al na 45 minuten voetbal.

Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn, de kampioenen van de 2e klasse begonnen zeer aanvallend en dit leverde binnen het kwartier eigenlijk 3 enorme mogelijkheden op. Echter paal en doelman stonden een doelpunt van de kabouters in de weg, en keiharde regel in het voetbal “Als je zelf je kansen niet maakt dan doet je tegenstanders dat wel” trad ook in werking. Na een goede 20 minuten kwam Meppel totaal tegen de verhouding in op 0-1, en misschien was dit al wel de doodsteek voor Geallemuun. Geen moment werd meer de indruk gewekt dat er kansen lagen om terug te komen, laat staan een voorsprong te pakken. Een kwartier voor rust brak dan ook het meest ellendigste kwartier aan, het was Meppel wat 3 maal de trekker overhaalde en zo een royale 0-4 ruststand op het bord zette.

Na rust probeerden de Chouffies koste wat kost nog terug te komen in de wedstrijd, maar het enige wat deze complete offday van alles en iedereen bij Sportclub 3 bracht was een doelpuntje om de pijn te verlichten. Het was Tommie die de trekker overhaalde en zo zijn 3e van het seizoen alweer binnen werkte. Wel moet gezegd worden dat de doelman van Meppel nog een aantal keer kordaat handelend optrad om meer sportclub doelpunten te voorkomen, het zelfde deed Erdsieck een aantal keer aan de andere kant.

Zo werd de eindstand van 1-4 bereikt en mochten de chouffies teleurgesteld afdruipen. Dat het Red Garnaal het een en ander te machtig werd bleek wel uit het belgedrag van coachie met de plaatselijke Appie om de witte zakdoekjes maar zo snel mogelijk uit de schappen te halen. En als de spelersgroep volmondig het vertrouwen in je uitspreekt is dat niet eens zon gekke gedachte al weet je meestal wel hoe laat het is als s ’maandags morgen de telefoon gaat en ene dhr. Ter Horst contact met je zoekt.

Volgende week gaat de jacht op de eerste 3 punter van het seizoen gewoon door, om half 3 zal er bij Flevo Boys 3 worden afgetrapt. Uiteraard zal Red Garnaal hierbij gewoon van de partij zijn, want zoals al veel eerder gesuggereerd dit seizoen: SAMEN winnen betekend ook SAMEN verliezen.!

Gepubliceerd op: maandag 29-09-2014 door Erik Driessen. 151 keer gelezen..

Reageren is slechts toegestaan voor geregistreerde bezoekers.